Jeugd t/m 18 jaar mag weer tennissen

 

Momenteel gelden er versoepelde maatregelen voor buitensporten. Wij zijn heel blij met deze versoepeling en wij willen kinderen en jongeren graag op een verantwoorde manier weer kunnen laten tennissen. Wij doen een beroep op jullie, zodat we op een verantwoorde manier de tennisactiviteiten voor kinderen en jongeren weer op kunnen pakken  

Kinderen t/m 12 jaar mogen georganiseerd én onder begeleiding van een aangewezen toezichthouder tennissen. De kinderen hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Lees verderop in deze mail over de mogelijkheden en het ‘Verantwoord Sporten’ protocol dat wij samen moeten volgen. 

Jongeren van 13 t/m 18 jaar mogen georganiseerd én onder begeleiding van een aangewezen toezichthouder tennissen. Jongeren moeten onderling 1,5 meter afstand houden. Lees verderop in deze mail over de mogelijkheden en het ‘Verantwoord Sporten’ protocol dat wij samen moeten volgen. 

Iedereen ouder dan 18 jaar: Helaas, tennissen mag nog niet. Je moet nog even geduld hebben 

Ben je 18 jaar of jonger en wil jij tennisles volgen?  

Dat kan alleen als je je van tevoren opgeeft! Deze informatie kan namelijk achteraf nodig zijn als er een coronabesmetting wordt geconstateerd.

Tennisleraar Frank Clausing geeft veilig les volgens de coronamaatregelen van de KNTLB. Hij geeft les in kleine groepjes en zorgt voor voldoende afstand en schone materialen. Tussen de lesgroepen door wordt 10 minuten wisseltijd gepland, zodat kinderen zo min mogelijk met elkaar in contact komen. 

De lessen vinden plaats op de maandag op het tennispark in ’s Heer Abtskerke 
Frank is tijdens de les zowel de tennisleraar als de toezichthouder, dus volg zijn aanwijzingen op. Zo zorgen we samen voor een veilige tennisles.

Wil jij tennisles volgen?
Stuur dan een appje aan Frank: 06-44145028 met je naam en je leeftijd.
Frank neemt dan contact op over de indeling. Een tennisles duurt 45 minuten en kost € 9,50 per keer. 
De tennislessen starten vanaf maandag 11 mei.

Ben je 18 jaar of jonger en wil jij vrij tennissen? 

Dit kan helaas nog niet. 
Op dit moment hebben wij vanuit de gemeente enkel toestemming gekregen om kinderen en jongeren te laten lessen.
Wij willen wel graag alvast weten wie er vrij zou willen gaan tennissen als dat weer mag. Dan kunnen wij vaste groepen samenstellen, een toezichthouder aanwijzen en toestemming vragen bij de gemeente. 

Wil jij vrij komen tennissen als we dit wel weer mag? Stuur dan een mailtje aan info@tvdepoel.nl met je naam en leeftijd en de dagen dat je zou kunnen. En mocht je een ouder hebben die beschikbaar zou zijn als toezichthouder, mail dan ook de naam en het telefoonnummer van die ouder en de tijden dat die ouder beschikbaar zou zijn. Wij nemen dan contact op. 

Ben jij geen lid maar wil je toch komen tennissen? 

Sport en bewegen is voor alle kinderen en jongeren belangrijk en daarom zijn ook niet-leden welkom op de lessen. 

Dus ben je 18 jaar of jonger en wil je tennisles volgen?
Meld je dan aan met je naam en je leeftijd met een appje aan Frank: 06-44145028
Stuur een mailtje aan info@tvdepoel.nl met je naam en leeftijd als je ons vast wilt laten weten dat je vrij wilt komen tennissen als dat later wel weer mag.

Verder:

 • Zonder aankondiging of buiten de georganiseerde activiteiten om gaan tennissen is dus niet toegestaan!
 • Officiële wedstrijden en competitie blijven verboden. 
 • Ouders/verzorgers/andere toeschouwers hebben geen toegang tot de tennislocatie. Dit geldt zowel vóór, tijdens als na de training.
 • Houd je alsjeblieft aan het protocol ‘Verantwoord Sporten’. Alleen zo kunnen kinderen en jongeren t/m 18 op een veilige manier toch weer langzaamaan gaan beginnen met tennissen.

Houd je aan het protocol ‘Verantwoord Sporten’

Binnen de gemeente Borsele geldt het protocol ‘Verantwoord Sporten’. Dit protocol is opgesteld door NOC*NSF en Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) en we vragen iedereen die bij TV De Poel komt tennissen, zich hieraan te houden:

 • Gebruik je gezonde verstand;
 • Blijf thuis bij neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, kun je weer komen tennissen;
 • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact;
 • Wanneer er tijdens het tennissen klachten ontstaan zoals, neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts, ga dan direct naar huis;
 • Houd 1.5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden (dit geldt als je 12 jaar of ouder bent);
 • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
 • Was je handen voor én na je bezoek aan de tennisbaan met water en zeep gedurende minimaal 20 seconden;
 • De toiletten zijn gesloten, ga dus thuis naar het toilet voordat je komt tennissen;
 • Douche thuis, de kleedruimtes van TV De Poel zijn gesloten;
 • Neem zelf een flesje water mee, de kantines van TV De Poel zijn gesloten;
 • Vermijd het aanraken van je gezicht;
 • Schud geen handen;
 • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de tennisactiviteit naar de tennisbaan en ga na de les direct naar huis. 

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op via info@tvdepoel.nl.

Laten we er samen voor zorgen dat de kinderen en jeugd weer op een verantwoorde manier kunnen bewegen! Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Met sportieve groet,
Het Bestuur TV De Poel

 

 

 

Park De Windhoek

T.V. De Poel

Contact

 

Door het insturen van het contactformulier geef je aan akkoord te gaan met de verwerking van uw gegevens volgens onze Privacyverklaring

 

Tennisparken

'S-HEER ABTSKERKE
2 smashcourt banen  (2014) 
Park De Windhoek
van de Plasschestraat 35
4444 AG 'S-HEER ABTSKERKE

NISSE
2 gravel banen
Park tenNISSEn
Vernovenhoekstraat 2
4443 AR NISSE

Pin It on Pinterest