Openingstoss 2021 zeer geslaagd

Na maandenlang ‘behelpen’ vanwege de coronamaatregelen, konden we zaterdag 12 juni dan toch echt weer tossen.

Vanaf 13:00u genoten 35-40 mensen (zowel oude bekenden als nieuwe leden én twee verdwaalde toeristen) in het zonnetje van een drankje en een bolus en werd er onder leiding van Jan Noordhoek iedere 25 minuten een nieuwe partij de baan op gedirigeerd. 

Jong & oud, beginners en gevorderden: er was vanalles door elkaar op de baan te vinden. Dat zorgde voor leuke partijen!

En van al dat sporten krijg je nou eenmaal honger. De kantinecommissie had gelukkig voor hamburgers gezorgd. En zo bleef het nog tot laat gezellig.

Alle aanwezigen: bedankt voor jullie sportiviteit & gezelligheid.
Tot een volgende keer!

Heb jij een idee voor een evenement: laat het ons weten via info@tvdepoel.nl.

 

 

 

De uitnodiging 

Met deze mail gaven we eindelijk de aftrap voor seizoen 2021:

“Sta jij te trappelen om je racket na lange tijd uit de mottenballen te halen of wil je weer eens ‘live’ onder de mensen komen (op gepaste afstand uiteraard!), dan nodigen we je van harte uit op onze openingstossmiddag zaterdag 12 juni vanaf 13:00u

Jullie hebben het vast allemaal al gehoord: goed nieuws!
Vanaf zaterdag 5 juni mogen we zowel buiten op het terras als binnen in het clubhuis weer een drankje doen tot 22.00 uur. Er moet nog wel altijd 1.5 meter afstand gehouden worden en als je binnen loopt is een mondkapje verplicht. Er mogen maximaal 4 personen aan een tafel zitten (niet aan de bar) en het tv-scherm blijft uit. De kleedkamers en douches mogen ook weer gebruikt worden.
 

Goede reden om weer eens af te spreken, samen een balletje te slaan en ook onze nieuwe leden onder het genot van een drankje te leren kennen.

Ben jij erbij?”

 

 

Park De Windhoek

T.V. De Poel

Contact

 

Door het insturen van het contactformulier geef je aan akkoord te gaan met de verwerking van uw gegevens volgens onze Privacyverklaring

 

Tennispark

'S-HEER ABTSKERKE
2 smashcourt banen  (2014) 
Park De Windhoek
van de Plasschestraat 35
4444 AG 'S-HEER ABTSKERKE

Pin It on Pinterest