Wil jij op de hoogte blijven van onze leuke activiteiten en clubnieuwtjes?
Kijk dan regelmatig op deze pagina of volg ons op Facebook!

BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Momenteel wordt er een mooie nieuwe berging gebouwd tussen de kantine en de parkeerplaats. Helemaal in stijl van de kantine. Dit alles in samenwerking met de stichting SMCZ en de gemeente Borsele.

Wellicht hebben jullie al wat gezien van de graafwerkzaamheden en van de fundering? Wij zijn razend enthousiast en kunnen niet wachten om de nieuwe berging in gebruik te nemen! Volgens de planning zal de nieuwe berging in mei klaar zijn.

Bouw berging tv de poel

 AUTO MELSE DE POEL TOERNOOI 2023

Wij zijn trots om te melden dat we een nieuwe hoofdsponsor én naamgever hebben gevonden voor het gezelligste tennistoernooi van Zeeland: Auto Melse.

Heb jij (weer) zin in een toernooi in week 33? Zoek dan niet langer op Open TV De Poel, maar op Auto Melse De Poel Toernooi!

COMPETITIE 2023

We gaan dit voorjaar de eer van ’s Heer Abtskerke verdedigen met maar liefst 6 competitieteams!! Deze teams zullen gaan spelen op donderdagochtend (1 seniorenteam), vrijdagavond (2 mixteams en 1 herenteam) en op zaterdag (1 damesteam en 1 mix team).

Wil jij een keertje komen ervaren hoe zo’n competitie in zijn werk gaat? Of wil je jouw favoriete team komen aanmoedigen? Je bent van harte welkom! Bekijk hier het wedstrijdschema met wanneer de diverse teams waar spelen. Volg ook onze Facebook-pagina voor de actuele informatie.

Park De Windhoek

T.V. De Poel

Contact

 

Door het insturen van het contactformulier geef je aan akkoord te gaan met de verwerking van uw gegevens volgens onze Privacyverklaring

 

Tennispark

'S-HEER ABTSKERKE
2 smashcourt banen  (2014) 
Park De Windhoek
van de Plasschestraat 35
4444 AG 'S-HEER ABTSKERKE

Pin It on Pinterest